Kaikki blogit puheenaiheesta Abdirahim HUSU Hussein

Vihreät sinivuokot ja muut vieraslajit

Poliisi jatkaa tutkintaa kansanedustaja Juha Mäenpään (ps) osalta tämän turvapaikanhakijoihin liittyneestä puheenvuorosta https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6e02c805-67a5-4106-980c-7232128daf14, vaikka vastaavasti Abdirahim ”Husu” Husseinin (sdp) perussuomalaisiin kohdistuneen rasisti-nimittelyn osalta poliisi ei epäile rikosta https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006196298.html

Avoin kirje tovereille Husu ja Rinne

Hyvä toverit Antti ja parahin toveri Husu!

Pahoittelen tällaista epämuodollista tapaa lähestyä Teitä mutta ehkä se sopii kuitenkin, koska asia on tärkeä.

Poliisi päätti sitten olla syyttämättä sinua toveri Husu väitteestäsi, että kaikki perussuomalaiset ja heitä äänestäneet ovat rasisteja.

Minäkin

Abdirahim ”Husu” Hussein iloitsee Demokraatissa 6.8.2019 ”Sananvapauttani ei ole rajoitettu. Erilaiset suomalaisetkin saavat sanoa ääneen, mitä oikeasti ajattelevat”.  https://demokraatti.fi/husu-husseinin-kohutviitista-ei-aloiteta-esitutkintaa-sananvapauttani-ei-ole-rajoitettu  

Hänen toteamuksessaan oli kuitenkin ylimääräinen ”-kin” pääte – lieneekö toimittajan lipsahdus?

Yhdenvertaiset lain edessä

Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio arvioi Helsingin Sanomissa 26.7.2019 https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006185637.html, että Helsingin kaupunginvaltuutettu  Abdirahim ”Husu” Husseinin (sdp) twiitti ei riko lakia. Nuotio piti Husseinin toteamusta ”retorisena heittona”.

Husu Hussein, sinua on pyydetty palaamaan kotiin!

 

Somalian ulkoministeri Ahmed Isse Awad pyysi kuukausi sitten maanmiehiään palaamaan kotiin auttamaan Somalian jälleenrakentamisessa. 

Ahmed Isse Awad on kertonut, että ulkomailla somalialaiset ovat jo auttaneet maataan taloudellisesti. Yksi tapa jatkaa tätä sitoutumista olisi ulkoministeri Awadin mukaan palaaminen kotimaahan todistamaan siellä tapahtunutta kehitystä. 

Hihat ylös ja töihin, Husu!

Husu, sinä monikulttuurisuuden puolesta puhuja ja demokratian puolustaja. Upeita arvoja, joita kannattaa puolustaa ja joiden puolesta puhua. Ihmiset ovat demokratiassa tasa-arvoisia. Suomessa lapset, naiset ja miehet ovat tasa-arvoisia. Kaikille kuuluu ihmisoikeudet. Myös oikeus kehon koskemattomuuteen ja elämään ilman väkivaltaa.

Miksi Husun sanoista nousi kohu?

Abdirahim Husu Hussein eli Husu sanoi äänen sen, mitä moni suomalainen on jo toistellut monta kertaa. Miksi siis nousi niin suuri kohu?

Ensimmäinen mielipiteeni luettuani Husun twiiteistä ja tutkintapyynnöistä oli se, että huutamisella ja tuntkintapyynnöillä ei edistetä mitään. No, ehkä edistetään kohussa olevien ihmisten julkisuutta.  Husu antoi kuin kultatarjottimella aiheita vastakkainasettelulle ja perussuomalaisten uhriutumisdiskurssille. Ei ole siis ihme, että moni perussuomalainen on tarttunut siihen oljenkorteen, ja teettää tutkintapyyntöjä Husun sanoista.

Viesti Antti Rinteelle – nyt tuli puolikas piste!

Politiikan reiluun peliin liittyy se, että pitää osata antaa tunnustusta silloin kun aihetta on.

Pääministeri Antti Rinteen ulostulo Husugatessa oli hyvä alku.

Hän ansaitsi puolikkaan pisteen.

Husu Husseinin lausunnot ovat yritys vaientaa tietty kansanosa

Nainen kävelee torilla kohti perussuomalaisten telttaa työntäen rattaissa pientä lastaan. Hän tulee nykäisemään hihasta ja kertoo, että aikoo äänestää minua, koska on huolissaan vastasyntyneen lapsensa turvallisuudesta nyky-Suomessa. 

Vanha mummo kävelee rollaattorin kanssa Perussuomalaisten teltalle ja kertoo murheensa omaishoitajana. Hän ilahtuu, kun kuulee minun olevan lähihoitaja ja työskennelleen vanhusten kotihoidossa. Hän kertoo, että aikoo äänestää Perussuomalaisia, koska hän kokee vain perussuomalaisten ajavan tavallisen mökinmummonkin asiaa. 

Ylen ja SDP:n pitää sanoutua irti Al-Taheen ja Husun näkemyksistä

Demarien kansanedustaja Al-Tahee on kohtapuoliin ”palaamassa” työpaikalleen. Samoin kaupunginvaltuutettu, entinen kepulainen ja nykyinen SDP:n jäsen Abdirahim HUSU Hussein on ehkä piankin palaamassa joltain ulkomaanmatkalta Kashmirista.

Molempien ongelma on rasismi.

Toisin sanoen Al-Taheen twitter viestejä on luonnehdittu ”avoimen rasistisiksi”. Husu on heittänyt twitter-viestissään väitteen siitä, että kaikki perussuomalaiset ovat rasisteja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä