Kaikki blogit puheenaiheesta Asmo Maanselkä

KD:n Maanselän hutera näennäisanalyysi perustulon vaikutuksista

KD:n brittimallista universal creditiä ajava puoluesihteeri ja eduskuntavaaliehdokas Asmo Maanselkä sortuu varsin huteraan analyysiin blogissaan pyrkiessään hyökkäämään perustulomallia vastaan. Hän esittää näennäisen vakuuttavia laskelmia etuisuuksista ja niiden vaikutuksista, joiden pohja on ottaen huomioon kokeilun laajuus ja erilaiset ryhmät varsin hutera.

Vartiaisen ja Maanselän jatkuvista osatotuuksista

Olen lopen väsynyt Kokoomuksen Vartiaisen ja KD:n Maanselän harhaanjohtavaan osaoptimointiin työttömyyden ja sosiaaliturvan kannanotoissaan. Viimeisimmästä yhteisblogissaan meno on taas niin huteraa ottaen huomioon vain osatotuuksia, että ihmetyttää miten toinen tutkijalaitoksen johtajanakin ollut ja toinen kauppatieteilijänä suoltaa tällaisia vailla mitään median kritiikkiä. On äärimmäisen vaikeaa tarkastella herrojen aivoituksia, jotka esitetään totuuksia ilman linkkejä ja taustatietoja.

Kristillisdemokraatit, keskittämisen kuninkaita

Pientä vaalien jälkipyykkiä on havaittavissa kristillisten suunnalta. Kristillisten puoluesihteeri Asmo Maanselkä marisee oma lehmä ojassa kuinka kokoomus oli yhteistyökyvytön ja ei suostunut kristillisten kanssa yhteistyöhön eli vaaliliittoon, mikä maksoi tietysti ennen kaikkea kristillisiltä paikan, mutta vei myös EPP:tä yhden paikan. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä