Kaikki blogit puheenaiheesta Bordellit

Seksiä tekoälyllä – Kelju K. Kojootin loppu?*

Tietokone tarvitsee nollia ja ykkösiä – tai oikeastaan kahta jännite-aluetta, riippuen puolijohteen tyypistä. Noita jännite-eroja toteutetaan transistoreilla, joko virta kulkee tai ei. Näin saadaan kuvannettua matematiikalle 0 ja 1 – puhutaan binäärijärjestelmästä. Tietokone tekee kaikki toimet näillä nollilla ja ykkösillä ja yllättäen yhteenlaskuilla!

 

Prostituutio on jo laillista!

SONK eli sosiaalidemokraattiset nuoret, ehdottivat eilen prostituution laillistamista. Erilaisia ehdotuksia on tullut ennenkin, mutta jostain syystä tällä kertaa asiasta syntyi myös keskustelua.

Ihan ensimmäisenä todettakoon, että prostituutio on jo laillista suomessa. Varmaankin SONK halusi siten vain puuttua seksityöntekijöiden huonoon asemaan työmarkkinoilla. Hyvä niin.

Bordellit ja eläimiin sekaantuminen hyväksyttäviksi?

Päivän uutinen kertoo, että "sosialidemokraattiset opiskelija-aktivistit haluavat parantaa seksityöläisten asemaa laillistamalla prostituution". Siis bordelli joka paikkakunnalle, ja isoimmille kaksi tai useampi.

Demarit eivät mene yhtä pitkälle kuin Vihreät. Heidän nuorisojärjestön johtohenkilö ehdotti parisen vuotta sitten, että eläimiin sekaantuminen pitäisi hyväksyä tai että siitä pitäisi ainakin keskustella. Siis...?

Nämä eivät ole mätäkuun juttuja.

Vielä kerran bordelli

[2006] ---  Aika-ajoin julkisuuteen pulpahtaa hyveellisiä kirjoituksia seksikaupan totaalisesta kieltämisestä. Kielloilla ja moralistamisella viitataan tasa-arvokeskusteluun miesten ja naisten välillä.

 

Kielletty ja piiloon työnnetty seksikauppa synnyttää suuremman paheen liittännäisrikollisuudesta huumeineen ja väkivallan tekoineen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä