Kaikki blogit puheenaiheesta Carl Haglund

Carl Haglundista kuoriutunut elinkeinoelämän lobbari

Entinen RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund aloitti joulukuussa Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVAn ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan hallituksen uutena puheenjohtajana. Aikoinaan sain miehestä kuvan hyvinkin humaanin kuvan koko yhteiskunnan asioita ajavana henkilönä, mutta hän vaikuttaa nopeasti siirtyneen elinkeinoelämän pesunkestäväksi lobbariksi.

Loikkarit aisoihin ja heti

Mielestäni asia on näin, että jos kansanedustaja tai ministeri on pettynyt puolueensa "linjavalintoihin" (laittomalla puoluekurilla ”yksimielisiin” päätöksiin), eli ”kun sukset menevät todella pahasti ristiin” oman puolueensa eduskuntaryhmässä, niin hänellä on täysi oikeus sanoutua irti puolueestaan, mutta hän ei saa loikata toiseen puolueeseen kesken vaalikauden. Jos hän näin tekee, niin hänen täytyy silloin samalla myös erota kaikkista entisen puolueensa luottamustehtävistä esim. valiokunnissa tms.

Suomi ottakoon paikkansa Pohjolan paratiisista

# Meidän suomalaisten kannattaisi taas katsoa karttaa ja huomata, että meidän länsipuolellamme on joukko maailmanvalioita hyvinvointivaltioita, joissa demokratia toimii, ihmisoikeudet ovat kunniassa, sana on vapaa ja oikeuslaitos riippumaton. Ne ovat valtioita, joissa järjestetään oikeita vaaleja eikä vain ”vaaleja” niin kuin useimmissa maailman maissa. Ne ovat lisäksi maita, joissa poliisia ei tarvitse lahjoa ja joissa päinvastoin joutuu oikeuden eteen jos yrittääkin lahjoa poliisia.

Poliitikot – nuo naurettavat haaveilijat

Kansanedustaja Olli Immonen aiheutti valtakunnanlaajuisen kohun kertomalla Facebook-päivityksessään unelmoivansa "kansasta, joka kukistaa painajaisen nimeltään monikulttuurisuus". Immosen unelma on naurettava. Suomi on aina ollut monikulttuurinen maa ja tulee sitä olemaan jatkossakin. Mikäli Suomen kansa päättäisi "kukistaa monikulttuurisuuden", sen tulisi kukistaa itsensä.

RKP opiskelemassa oppositiossa oloa

Ruotsalainen kansanpuolue on ollut Suomen hallituksessa yhtäjaksoisesti 36 vuotta. Sipilän hallituksen ulkopuolelle se kuitenkin jäi. Nyt RKP joutuu asiaa opiskelemaan, vaikka puoluejohtaja Haglund ei  syytä oppositioon jäämistä sanojensa mukaan ymmärräkään.

Haglund ja Suomen sekä Afrikan sotalapset

Silkkaa hyväuskoisuuttani kuvittelin jo aikoja sitten, että kaikkein väsyneimmistä siirtolaisuutta koskevista kliseistä ja rimanalituksista oltaisiin päästy eroon.

Carl Haglundin uhkapeli epäonnistui - RKP:n hallitustaival päättyy

Tänään se varmistui: RKP:n 36 vuotta yhtämittaa kestänyt hallitustaival päättyy, kun hallitustunnustelija Juha Sipilä ilmoitti tulevan hallituksen kokoonpanoksi Keskustan, Perussuomalaiset ja Kokoomuksen. Carl Haglundin keväällä repäisemät irtiotot kostautuvat nyt puolueelle, joka on jo vuosikymmeniä tottunut vaikuttavansa hallituksessa.

Vaali-ruuvipenkissä nyt Kokoomus & Rkp

No, niin .... nyt ovat Kokoomus ja Rkp ”lupin alla” tai pikemminkin ruuvipenkissä. Ketään erityisesti mainitsematta ja säästämättä värkkäsin tietokoneella tämän kuvan. En kommentoi tai selittele kuvaa mitenkään. 1 kuva näetsen sanoo enemmän kuin 1000 sanaa. 

Yhden linkin laitan tähän (tosi hupaisan). Tämä viedo naurattaa minua vieläkin lukuisten katselukertojenkin jälkeen, vaikka oikeastaan pitäsi itkeä. Totta joka sana - valitettavasti  https://www.youtube.com/watch?v=YWxhi6y45FE

Voi olla vaikeaa, kun jo on...

housuissa. Tänään Antti Rinne yrittää kovasti puolustautua puhumisistaan eilisessä YLE:n puheenjohtajatentissä.

Eilen illallalla SDP:n puheenjohtaja joutui suorassa TV-lähetyksessä toteamaan sen, ettei hän tunnistanut itse allekirjoittammaansa  hallituksen ulkopoliittista kannanottoa.

http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1429247712080.html

Tuoksuu pahasti seli-seli linjalta.

Onneksi olkoon, Carl Haglund!

Puolustusministeri Carl Haglund on onnistunut tekemään itsestään eduskuntavaalien päähenkilön kampanjan loppusuoralla. Hyvä saavutus pienen puolueen puheenjohtajalta. Onneksi olkoon!

Pohjolan puolustusministerien yhteiskirjoitus Suomen vaalien alla antoi vauhtia Haglundille. Siinä oli sen verran sytykkeitä, että siihen tarttuivat presidentti Niinistön johdolla koko muu poliittinen kerma, Haglundin puolustajat ja vastustajat sekä tietysti Venäjä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä