Kaikki blogit puheenaiheesta Drone

Norminpurkutalkoiden tilinpäätös: Hämärätaksit, salahotellit ja dronet

Törkeä salahotellibisnes leviää Suomessa syövän lailla muuttaen asuinympäristöjä kaupalliseen toimintaan, joka kiertää kaikki hotellibisnekseltä edellytettävät lait ja turvallisuusmääräykset. Ihmisten kotitalot voivat muuttua tyypillisesti nuorten biletaloiksi tai kiinalaisten turisten käyttöön asukkailta lupaa kysymättä.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006103605.html?share=45113e761cfeba4b2bfb58005cb00234

Gatwickin drone -farssi ja ilmatorjunta

Gatwickin lentoaseman drone-episodi jouluna 2018 herätti enemmän kysymyksiä kuin tarjosi vastauksia.

Kaikki ei ole sitä, mitä sen on sanottu olevan. Eikä kaikkea ole sanottu.

Tuskin on kuukautta kulunut siitä kun NATOn suurharjoitukseen Pohjois Norjassa kohdistui paikannusjärjestelmien häirintää, jonka melko yksimielisesti väitettiin olevan vaarallista, ja johon syylliseksi nimettiin, myös Suomen viranomaisten toimesta, Venäjä. Tämän mukaan Venäjällä on vahva valmius ja halu häiritä lentotoimintaa.

Itärajan heinäkuinen drone-ilmatilaloukkaus jäi ilmavalvonnaltamme huomaamatta

Yle uutisoi viime tiistaina, että Kaakkois-Suomen rajavartioston rikostorjuntayksikkö ja tulli tutkivat Lappeenrannan Penttilän kylässä viime heinäkuussa tapahtunutta savukkeiden salakuljetusta. Erikoiseksi salakuljetusyrityksen tekee se, että savukkeita - yhteensä 45 kartonkia -  yritettiin tuoda Suomeen itärajan yli ilmateitse dronella (Yle 28.11.2017).

Tappamisen irtautuminen inhimillisestä – eli dronet uhkana ja todellisuutena

Tappamisen irtautuminen inhimillisestä – eli dronet uhkana ja todellisuutena

*

Motto

Osama bin Ladenin kuolema – täydentävää tietoa

Osama bin Ladenin kuolema – täydentävää tietoa

Uutinen bin Ladenin kuolemasta Pakistanissa 2.5.2011 ei ole tullut kaikkialla hyväksytyksi huolimatta hänen henkilöllisyytensä myönteisestä DNA-varmistuksesta, hänen 12-vuotiaan tyttärensä todistuksesta  tai siitä, että al-Qaida vahvisti julkilausumallaan hänen kuolemansa 6.5. 2011.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä