Kaikki blogit puheenaiheesta Holtiton rahankäyttö

Rahasta pääsee eroon jos se ahdistaa

Korkeista suosiolukemista nauttiva (?) presidentti Sauli Niinistö puhui taannoin siitä kuinka käsittämättömän paljon maailmassa on rahaa. Varmaan presidentti on tässä asiassa oikeassa. Maailman rikkaiden holvitilat ovat paremmin rakennettuja kuin suomalaiset rakennukset ja siten turvallisia säilöntäpaikkoja. Ja aina kun alkaa tilat täyttyä rakennetaan laadukkaita uusia holveja.

Erillinen polkupyörätunneli tai silta ovat molemmat virheitä

Helsingin kaupunki julkaisi 28.6.2018 luonnoksen Kansalaistori–Kaisaniemi -pyörä- ja jalankulkuyhteyden rakennettavuusselvitys:

"Tässä selvityksessä on tutkittu kolmea vaihtoehtoista tapaa toteuttaa jalankulun ja pyöräliikenteen yhteys Kansalaistorin ja Kaisaniemenpuiston välille."

Järkimiehen muistelmia odottaessa

Yleensä silloin kun ihminen siirtyy eläkkeelle hänen suorapuheisuutensa lisääntyy ilahduttavasti. Mutta mitä tapahtuu kun jo valmis suorapuheinen pääsee vapauteen? Lukekaa piristävä haastattelu (Eeva Palojärvi/HS).

Veikkaan, että Pertti J.Rosilan muistelmista (”anekdootteja, hauskoja tarinoita”) tulee bestselleri.

 

Arkadianmäen Lyhyt Historia – Spektaakkeli, mestarinäytös ja deus ex machina

Arkadianmäen nelivuotinen mestarinäytös on ohi. Esirippu sulkeutuu. Kansalla on aika päättää viheltääkö vai taputtaako. Ensin pitää kuitenkin selvittää oliko se komedia, tragedia, farssi vai pellesirkus. Kaikkiin oli ainekset ja loppunäytös mahtava.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä