Kaikki blogit puheenaiheesta Huijattu kansa

Tuulivoima unelmat elää ja voi hyvin vain Suomessa

Poliitikot ajoivat tukipolitiikalla Suomen umpikujaan energiatuotannon kehityksessä. Tuulivoima on turhan kallis ideologinen kokeilu ilman tulevaisuutta, tukipolitiikka tuulivoiman hyväksi kuluttaa rahaa ja resursseja siitä teknologiasta millä tulevaisuuden turvallinen ja varma energiajärjestelmä rakennetaan - ydinvoiman kehittäminen unohdettiin.

Ilmastovaalit, ylhäältä ohjattua propagandaa

Kansainväliset pelin rakentajat saivat huijattua valtiot panikoimaan ilmastonmuutos teemalla. Poliitikot olivat kuin marionettinuket rahamiesten naruissa kiinni, - rahat tänne niin ette joudu vedenpaisumuksen uhreiksi kun lämpenevä ilmasto sulattaa jäätiköt. - Sähköntuotanto on pakko muuttaa tuulivoiman varaan jne.. ja mistä vaan äkkiä saataisiin ilman omaa riskiä rahat pois kansalaisten hyvinvoinnista.

Kyllä hallituksen venkoilut alkaa riittämään

Olen aina pitänyt itseäni kohtuullisen harkitsevaisena ja rauhallisena miehenä, jonka pitkä pinna kestää uskomatontakin rasitusta, mutta kyllä nyt riittää.

 

Soini tappoi Suomen

Soini tappoi Suomen

Tuntemattomasta sotilaasta:"Miten meidän nyt käy.... Niikuin hävinneelle käy Luu kurkkuun."
Mitä mietti saksalainen Berliinin savuavilla raunioilla. Miten meille näin kävi. Mikä on osuuteni, uskoinko väärään asiaan.
Miten meille Suomessa kävi näin? Kansa on kahtiajakautunut, Kreikkalaisia, Etelä-eurooppaa, maahanmuuttajia,solidaarisuutta ja Ruotsin kieltä kammoksutaan, taiteilijoita ja kulttuuria,rikkautta ja työväenliikettä halveksitaan.
Miten tähän on tultu?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä