Kaikki blogit puheenaiheesta Ilmastohuijaus

PÄÄSTÖMAKSUISTA PITÄÄ LUOPUA

IRTI PÄÄSTÖMAKSUISTA
Pitäisi olla myönteinen ja kirjoittaa positiivisessa hengessä Mutku, mutku maa on ajettu niin pahaan tilanteeseen. Suomi on maapallon kylmin valtio. Missään muualla ei mikään kansa asu alueella, jonka lämpötila on näin matala kuin Suomessa. Tästä syystä Suomessa asuntoja täytyy lämmittää enemmän kuin muualla vaikka ne ovat paremmin eristettyjä kuin muualla.

Historia opettaa

Pienellä ihmisperäisellä hiilenpoltollakin voisi olla vaikutusta tilanteessa, jossa jääkaudet ovat loppuneet, jolloin CO2 on ollut kriittisellä alarajalla, eli 180 ppm:ssä.

Mutta tuolla pienellä ihmisperäisen CO2:n lisäyksellä on nyt saatu korkeintaan maapalloa viherrytettyä, samalla maaperän hiilivarastot ovat käyneet vähiin ja merten biologinen pumppu reistailee, osittain sen takia, että valaat ovat vähentyneet liiallisen jahdin seurauksena.

Ilmastouutisointi läikkyy yli äyräiden

Suomessa metsäntutkimuslaitos on tuottanut yhden maailman pisimmälle ulottuvan ilmastohistoriasta ja puun kasvusta kertovan tiedoston. "Yksi maailman pisimmistä kalentereista löytyy meiltä Suomesta. Se on koottu Lapin männyistä ja kattaa 7 640 vuotta, lähes koko viime jääkauden jälkeisen ilmastohistorian."

Kun todellisuus ja ideologia kohtaavat

Saksassa on parin päivän ajan hämmästelty uusiutuvan energian linjauksia tuulivoiman osalta, tuulivoiman osalta voidaan jo joutua rajoittamaan 2018 jälkeen pystytettäviä uusia tuulivoimaloita. Uusiutuvien osuus uuden linjauksen mukaan ei saisi nousta yli 40 %, korkeintaan 45 % voisi olla mahdollista. Kts. linkki!

 

Tuulivoima ”vääränä voittona” verorahojen hunajapurkilla

Tuulivoima ”vääränä voittona” verorahojen hunajapurkilla

Tjaa, mitens se meidän hallitus on viime vuoden syyskuusta edistynyt, yhtään? Ketä he pelkäävät?! Maan talous rapakunnossa, tuulivoima hulluuteen ei ole varaa, koskaan ollutkaan!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä