Kaikki blogit puheenaiheesta Kari Hokkanen

Painuu mailleen kepu

Kepussa kipuillaan alentuneen kannatuksen vuoksi. Gallup-suosio matelee jossain Kiviniemen aikaisissa luvuissa ja syitä etsitään.

Kepun sisällä syyllinen on löydetty poliittisen kentän oikean laidan veljeilyn kanssa. Suomeksi kokoomuksen.

Suomi ei ole maakuntien Suomi

Yhdysvaltojen vuoden 2000 väestölaskennassa kansalaisilta kysyttiin mihin alkuperäiseen kansallisuuteen he katsoivat kuuluvansa.  Osa vastaajista piti itseään amerikkalaisina, afroamerikkalaisina tai alkuperäisinä amerikkalaisina, mutta suurin osa osasi nimetä taustansa tarkemmin, kuten irlantilaiseksi, ukrainalaiseksi, meksikolaiseksi ja niin edelleen. Kun sitten USA:n kartta merkittiin piirikunnittain suurimman ilmoitetun etnisyyden mukaan, kävi ilmi, että USA on saksalainen.

Vinkkejä Seinäjoen kaupunginvaltuutetuille

 

Kuluneen vuoden aikana Seinäjoella on kaupunginvaltuuston kokouksissa tapahtunut kolme kertaa niin, että aivan merkittävän luokan asioita on tuotu päätettäväksi olemattomalla varoajalla.

Kari Hokkasen Anneli-buumi

Jos jollain ihmisellä on vahvoja intohimoja jotain henkilöä kohtaan, niin sitä on havaittavissa Ilkan ex-päätoimittaja Kari Hokkasella meppi ja ex-pääministeri Anneli Jäätteenmäen (kesk) suhteen. Parhaiten tämä korostui Irak-vuodon aikaan 2003, jolloin Hokkasen Jäätteenmäen puolustaminen sai liki palvonnan piirteitä häneltä hänen ollessaan Ilkan päätoimittaja tuolloin.  

Suomettunut Kari Hokkanen

Kari Hokkanen latasi Seinäjoen Sanomien kolumnissaan 2.4 tuttua YYA-mantraa, jonka mukaan Venäjää ei pidä millään muotoa ärsyttää erilaisilla tempauksilla kuten Natoon liittymisellä tai ministeritason tapaamisten perumisilla, mitä on ollut ilmassa Krimin selkkauksen vuoksi. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä