Kaikki blogit puheenaiheesta Keskusta vaaliohjelma

Keskustan vaaliohjelma on "taikatemppu" verorahoilla

Äänestäjiä eivät ole puolueiden vaaliohjelmat juurikaan vaaleissa kiinnostaneet, eikä ole mikään ihme, niin harhaanjohtavia ne ovat. Ne ovat lähinnä katteettomia myyntiesitteitä. Niiden kanssa puolueet eivät ole köyhiä, eikä kipeitä.  Ei ole mikään ihme, jos äänestäjien äänestyskäyttäytymisessä protestiäänestäminen lisääntyy. Ei äänestetä ainakaan sitä vaihtoehtoa, joka viimeksi petti äänestäjät ja harhautti vaalilupauksillaan.

Keskusta – pettää aina

Keskustapuolue joutui aikamoiseen ryöpytykseen, kun paljastui heidän pitkään hellimä ajatus Suomen kuivattamisesta. Siis siirretään tavallisista ruokakaupoista keskioluet Alkoon. Tämä on saanut vaalien alla kansan aktivoitumaan ja aloittamaan ennen näkemättömän vastareaktion somessa. Osallistuin myös itse yhdellä twiitillä suoraan puheenjohtaja Jari Sipilälle.

En tosin usko, että se sai keskustan pyörtämään päätöksensä oluen suhteen.

Uskonto kirkkoon ja keppana Alkoon

Miten lestadiolaisuus ilmenee politiikassa? No sitä voi jokainen ihmetellä omassa tykönään. Suomessakin voisi kirkko olla irti valtiosta. Jos joku vapaamuurari saa vaikutusvaltaa kuulumalla johonkin loosiin, niin samoin uskovaiset saavat valtansa kuulumalla yhteen. Yhdistymisen vapaushan miellä on, mutta jos vapaat uskovaiset alkavat heiluttaa omaa uskonnollista leimakirvestään, vaikkapa pääministerinä, niin onko se lojaalia muita kohtaan?

Viisi tavoitetta, ei keppana ole niin tärkeä

Keskustan kujanjuoksu

Mikä on hyvinvointiero? Kuka tietää miten määritellään hyvinvointia. Kodeissa voidaan hyvin, on yksi keskustan viidestä päätavoitteesta. Miten tämä mitataan?

Putin ja Keskusta eri linjoilla

Vladimir Putin päätti lisätä talousvaikeuksissa kärvistelevän kansansa tyytyväisyyttä sillä, että muiden elinkustannusten voimakkaasti noustessa viinan (wodkan) hintaa ei saa korottaa.

Keskusta toimii juuri päinvastoin. Säännöstelyä "vastustavana" puolueena se otti vaaliohjelmaansa keskioluen siirtämisen Alkoon. Ottikohan puolue aivan kaikkia vaikutuksia huomioon tätä kirjausta tehdessään?

http://yle.fi/uutiset/keskusta_haluaa_keskioluen_pois_kaupoista/7791490

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä