Kaikki blogit puheenaiheesta Kokoomus ja sosiaalipolitiikka

Kaaderipuolue Kokoomus – Eriarvoistamisen Puolue

Kaaderipuolue Kokoomus ja yksi johtohahmoistansa  Petteri Orpo (Kok) Budjettiriihen päätteeksi kertoi muunmuassa seuraavaa. Alamme tutkimaan ja selvittämään miksi työttömiä on niin paljon ja miten heitä voisi työllistää.

Kokoomus - Elina Lepomäki vs. Sanna Marin - SDP -tuloerokeskustelu

Huomisen toivot – nuorta voimaa. Kansanedustajia molemmat, suurista puolueista, joita meillä ei todellisuudessa ole. Elina ja Sanna keskustelivat tuloeroista *, mukana oli myös Vasemmiston Paavo Arhinmäki. Vasemmistopuolueet ja oikeisto ottivat yhteen. Menestyjien ja osin menestymättömien kamppailu elintilasta ja auringonpaisteesta – reviireistä tässäkin kysymys.

Stoppi lastenhoitopäsmäröinnille: kotihoidontuen jakaminen on perheen asia

Perheet tarvitset valinnanvapautta työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi ja arjen turvaa eivätkä päsmäröintiä hoitovastuun jakamisessa. Isänä, aviomiehenä ja lakimiehenä pidän kotihoidontukeen puuttumista virheenä.

Tasa-arvoelitistit pois kotihoidontuen kimpusta!

Poikkeuksellisesti joudun kehumaan Päivi Räsästä. Olen nimittäin hänen kanssaan täysin samaa mieltä kotihoidontuesta.

Hallituksen riitely kotihoidontuesta on tuskastuttavaa katsottavaa. Saman ministeriön molemmat ministerit haraavat vastaan ja vetävät eri suuntiin. Vai vetävätkö? Syyttely ainakin on kovaa. Räsänen otti Uuden Suomen blogissaan rehellisesti vastuun jarruttelusta, esimerkillistä!

Miksi kokoomuslaiset ajavat vasemmistolaista politiikkaa?

Oletteko koskaan tulleet miettineeksi, miksi kokoomuslaiset (mm. Paula Risikko ja Pia Kauma) kannattavat "aktiivista työllisyyspolitiikkaa". sehän on vasemmistolaista politiikkaa, demarien ajatuspajasta lähtöisin?

Ehei, eivät he myöskään suomalaisen pk -yrittäjän puolella ole, heillehän näistä työvoimapoliittisista toimenpiteistä koituu useimmiten vain markkinahäiriöitä.  Kokoomuksella on isompi, finanssipoliittinen päämäärä.

Orjatyöstä palkka-alen kautta liittovaltioon

Politiikassa on pää ja määrä ja päämääränä on usein jotain muuta kuin luullaan.  Allaolevassa tekstissä on pohdintaa siitä, kuinka nykyinen politiikka on johdattamassa meitä sosiaaliturvan kiristämisten ja massatyöttömyyden sekä muutamien muiden toimien avulla hiljaa hivuttamalla kohti liittovaltiota.  Samantyyppisin, mutta tietenkin eri menetelmin meitä hivutetaan myös kohti NATO:a sekä esimerkiksi TTIP -vapaakauppasopimusta.

Kokoomus tarvitsee sosiaalipolitiikan

Kokoomukselta puutuvat selkeät vastaukset miten tulevaisuuden suuret sosiaalipoliittiset ongelmat hoidetaan. Jos niitä on pohdittu, niin julkisuudelta ne ovat ainakin olleet hyvin piilossa. Julkisuudessa Kokoomuksen kuvaa ovat hallinneet tai yksittäisten henkilöiden lausunnot, joista on piirtynyt varsin kummallinen kuva  lausujansa yhteiskunnallisen todellisuuden hallinnasta. Sosiaalipolitiikka on Kokoomuksen heikko kohta ja ongelma ei ole vain yksittäisen puolueen, vaan sillä on heijastusvaikutus koko yhteiskuntaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä