Kaikki blogit puheenaiheesta Laiton uhkaus

Tappaja kintereilläni ja pitäisikö virtuaalivaluutat kieltää

Minun varmaan pitäisi olla hyvin peloissani, koska darknetin tappaja tulee, murtaa oikean käteni ja pahoinpitelee minut ihan pian. Sain nimittäin otsikolla "Some bad news for you" aamulla seuraavan viestin:

 

Avioliittoa miehen ja naisen välisenä pitävien omaisuutta poltettava?

Suomessa on viime aikoina keskusteltu runsaasti vihapuheesta sosiaalisessa mediassa, sananvapaudesta ja sananvastuusta. Aito avioliitto yhdistyksen jäsenenä olen yhdistyksen alkuajoista lähtien asennoitunut niin, että kun pidän avioliittoa miehen ja naisen välisenä ja lapsen ihmisoikeutena ja hänelle keskimäärin parhaansa saada kasvaa oman isän ja äidin kanssa, niin tulen itsestään selvästi kohtaamaan halveksuntaa, pilkkaa, solvauksia ja suoranaista vihaa näiden näkemyksien tähden.

Arvostelua pitää kestää, jos se liittyy toimittajan työhön

Ihmettelen kovasti miksei tästä ole aloitusta joten pakko kai tehdä se itse. Usari ja sen toimitus, Mr. Herlinkin, veti oikeutetusti herneen nenään marraskuisen Linda Pelkosen jutun takia jota lähinnä kaiketi kaikkien palvomassa MV – lehdessä vedettiin kölin alta värikkäiden ilmaisujen saattamana. En aio niitä tässä toistella. Itse jutussa hän kysyi, miksi rikoksen tekijän maahanmuuttajatausta tulee kertoa joka nosti haloon ’tietyissä piireissä’.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä