Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuuttajaehdokkaat

"Toteemi-ilmiö" ja maahanmuuttajien fetissiarvo

Usean äänestäjän harras toive toteutui ja moniarvoisten kansalaisten lauma yltyi suosionosoituksiin, kun eduskuntaan valittiin kaksi aitoa, l. varsinaista, maahanmuuttajaa.

Katsokaa: mamu pääsi eduskuntaan!

Viikko sitten pidettiin eduskuntavaalit, joissa ilmoitettiin tavoitteeksi saada ihan aitoja mamuja eduskuntaan. Edellisissä vaaleissa Yleisradiokin pettyi kun mamuja oli ehdolla vain kourallinen.

"Onko nyt aika maahanmuuttaja-taustaiselle kansanedustajalle?"

Otsikko on suora lainaus Iltalehden tämänpäiväisestä artikkelista, joka vaikuttaa lähinnä pelkältä Nasima Razmyarin (sd), Fatbardhe Hetemajin (kok), Abdirahim "Husu" Husseinin (kesk) vaalimainokselta. 

Olohuonetentistä

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aholla on mielenkiintoinen harrastus. Hän osoittelee mieluusti julkisella Facebook-seinällään seuraajilleen kohteita, joiden kimppuun käydä erilaisin solvausviestein. Useimmiten kohteet ovat kilpailevien puolueiden edustajia, jotka ovat rohjenneet käydä arvostelemaan hänen maahanmuuttoon liittyviä linjauksiaan. Kohteena voivat olla myös toimittajat, jotka lankeavat tuohon samaan. Herkkähipiäistä Halla-ahoahan ei tunnetusti saa arvostella, ainakaan kovin sanoin, sillä seurauksena on Jussi Halla-ahon antama ”fatwa”.

Halla-aho on väärässä!

Jussi Halla-aho väittää statuksessaan, että "VIELÄKÄÄN ei valittu yhtäkään (varsinaista) maahanmuuttajaa eduskuntaan."

Halla-aho puhuu vastoin parempaa tietoa - Suomen eduskunnassa on ollut maahanmuutaja ainakin jo 1946-47: Ella Maria Murrik, joka tunnetaan paremmin nimellä Hella Wuolijoki (Skdl). 

Takaisin koulun penkille, Jussi!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä