Kaikki blogit puheenaiheesta Maan hallitus

Kevät aurinko sulattaa hallituksen

Vaalilupaukset sulavat yksi toisensa jälkeen, kuin keväinen lumihanki. Kuinka te kehtaatte ja kyllähän te kehtaatte.

Vaalilupaus ”vappusatanen” vesittyi pahemman kerran. Kansaneläkkeeseen 31 euron korotus kohdistuu erityisesti alle 1000 euron eläkkeisiin, niihinkin hyvin epätasaisesti. 1000 euron eläkkeen kohdalla nettokorotus on enää noin 19 euroa. Siitä on ”vappusataseen” vielä melkoisesti matkaa.

Populistipuolueen paikka on oppositiossa!

Perussuomalaisten alkutaival hallituksessa osoittaa, että populistipuoleen paikka ei ole hallituksessa vaan sen paikka on oppositiossa.

Perussuomalaiset eivät voi osoittaa hallituksen alkutaipaleelta yhtään vaalien alla ajamaansa asiaa, joka olisi huomioitu koko hallituksen toiminnassa.

Hallitusohjelman ydinosan talous- ja EU politiikan ovat sanelleet Keskusta ja Kokoomus. Perussuomalaisten ulkopolittiikasta ei ole kukaan tiennyt, mikä se on ja niiden painavin salkku on ulkoministeri.

Yhteiskuntasopimukseen tasapuolisuutta

Julkaistu Länsi-Uusimaa -lehdessä 12.8.2015

 

Yhteiskuntasopimukseen tasapuolisuutta

 

SAK:n liittopuheenjohtajista koostuva hallitus kävi maanantaina perusteellisen keskustelun suhtautumisesta yhteiskuntasopimukseen. Vaikka keskustelun sävy oli hyvinkin kriittinen, SAK on valmis osallistumaan sopimuksen valmisteluprosessiin ja tekee lopullisen arvion suhtautumisesta neuvottelujen käynnistämiseen 21.8, kun nähdään millaiseksi neuvottelujen asialista siihen mennessä muotoutuu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä