Kaikki blogit puheenaiheesta Marssi

Tanassa olevat putket ja tossumarssit

Tänään taas vietetään eri tavoin Suomen itsenäiseksijulistautumisen muistopäivää. Tavan mukaan televisiossa nähdään Tuntematon sotilas, sekä puolustusvoimien itsenäisyyspäivän juhlaparaati. Itsenäisyyspäivän vietto perinteisine tapoineen on vielä niitä asioita joita Euroopan Unioni ei ole jäsenvaltioiltaan kieltänyt. Liittovaltiossa elämisessä on kansallisia vapauksiakin, ainakin toistaiseksi.

Natsi mielenosoitusta vastustavat "rauhan" aktivistit heittelevät pommeja

Katson lähetystä tampereella tapahtuvasta mielenosoituksesta jossa natseiksi kutsutut marssivat ja huutelevat iskulauseita poliittisesta poliisista, Juha Sipilästä, Petteri Orposta, Timo Soinista jne.

Vastamielenosoitukseen osallistujat "koko Tampere vihaa natseja" ovat päättäneet sitten alkaa tavalliseen tapaan riehumaan. Eräällä sillalla nakeltiin savupommeja ja ilmeisesti jotain ilotulituspommeja joista lähti todella kova jysäys.

Lampaiden marssi

Se vaan on jotenkin niin hassua. Erittäin surullista, jopa lohduttoman traagista, mutta samalla myös hassua. Samalla tavalla kuin se saattaa ensin naurattaa, kun jopa lippaa fillarilla, vaikka jälki voi olla todella kauheaa.

Platon sanoi jo iät ajat sitten, että apatian hinta yhteisten asioiden hoitoa kohti on se, että joutuu pahojen miesten hallitsemaksi. Tämä on edelleen täysin totta ja mikään ei lie muuttunut tässä muutamassa tuhannessa vuodessa. Lampaiden marssi jatkuu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä