Kaikki blogit puheenaiheesta Mukasuvaitsevat

"Turvapaikanhakijoita" ei haluta Helsinkiin. Rasismia!

Oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden muuttoa pääkaupunkiseudulle pyritään jarruttamaan. Maahanmuuttovirasto ohjeisti noin kuukausi sitten vastaanottokeskuksia, että pääkaupunkiseudulle muuttoa ei tulisi tukea taloudellisesti muualta Suomesta.

Käytännössä vastaanottokeskukset eivät anna pääkaupunkiseudulle muuttavalle vuokravakuuksia, ellei hänellä ole siellä valmiina opiskelu- tai työpaikkaa. Normaalisti vastaanottokeskus antaa vuokravakuuden maksusitoumuksena, jos asiakas on itse tuloton ja varaton.

Edellä oleva on lainausta Ylen uutisesta.

Miksi hyssytellään vastaanottokeskusten ongelmia?

Vastaanottokeskuksiin on ollut jo yli 1200 maahantulijoista johtuvaa poliisihälytystä. Se on todella paljon. Järkyttävän paljon.

Suomalaisista johtuvia hälytyksiä on alle 10. Se on todella vähän, jos vertailukohtana on 1200 hälytystä.

Entä mediajulkisuus? Muutamasta suomalaisten tihutyöstä tai sen yrityksestä on kirjoitettu palstametrejä enemmän kuin maahantulijoiden aiheuttamista yli 1200 hälytyksestä!

Entä muu poru? Useimmat yhteiskuntamme isokenkäiset ovat vähintään kerran "järkyttyneinä" paheksuneet suomalaisten aiheuttamia ongelmia. Hyvä niin.

Kaikki maahantulijat sukulaisineen tervetuloa Suomeen!

Helsingissä marssittiin lauantaina "pakolaisten" puolesta. Mukana oli HS:n arvion mukaan noin 250 osanottajaa. Samanlaisia tapahtumia järjestettiin myös muualla Euroopassa.

Helsingin Sanomien mukaan "marssijat vaativat pakolaisille turvallista ja laillista pääsyä Eurooppaan, suojaa matkalla Euroopan halki sekä yhtäläistä kohtelua Euroopan eri maissa, muun muassa oikeutta säilyttää omaisuutensa ja oikeutta perheenyhdistämiseen".

Käännän Hesarin jutun selkokielelle.

Mukasuvaitseville riemuvoitto?

EU-maiden välisen Dublin-sopimuksen mukaan "turvapaikanhakijat" voidaan palauttaa siihen maahan, jossa heidät on ensin rekisteröity.

Nyt Helsingin hallinto-oikeus on päättänyt, että "turvapaikanhakijat eivät saa Unkarissa asianomaista kohtelua" ja siksi palautukset Unkariin on keskeytetty.

Suomeksi sanottuna päätös tarkoittaa, että mukasuvaitsevien juristien mielestä Unkarissa maahantulijoita ei riittävästi hyysätä.

Aivan uskomatonta sinisilmäisyyttä. Pää ei ole enää pensaassa. Se on työnnetty pohjamutiin.

Mitä tämän jälkeen?

Pakolaisuuden kustannukset ja mittasuhteet aivan mielettömät

Ruotsissa on laskettu, että jos maahantulijoiden virta jatkuu nykyisellään, siitä aiheutuu ruotsalaiselle yhteiskunnalle seuraavien viiden vuoden aikana 43 miljardin euron kustannukset.

Meillä Suomessa on arvioitu, että viime vuonna tänne tulleet maksavat noin 1,5 miljardia vuodessa. Kun siihen lisätään tänä vuonna ja tulevina vuosina tulevat, päästään moninkertaisiin lukuihin per vuosi. Näin ollen maahantulo helposti tuplaa valtiontalouden sopeutustarpeen.

Rajapuomi avattakoon vain todellisessa hädässä oleville!

"Yli miljoona ihmistä, joista suuri osa nuoria miehiä, on tullut Eurooppaan etsimään turvallisempaa tulevaisuutta. Suomeenkin on tullut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja lisää olisi tulossa. Hyvää ei kuitenkaan riitä rajattomasti. Me pystymme auttamaan vain heitä, jotka pakenevat todellista hätää."

Näin totesi presidentti Sauli Niinistö avatessaan Yhteisvastuukeräyksen.

Näkemys poikkeaa mukasuvaitsevan median näkemyksestä. Mitenkähän nyt saivarrellaan, kun presidentin selkokielinen arvioi yritetään mitätöidä?

Vain suvakit vainon kohteena?

Helsingin Sanomat ja Yle ovat tunnetusti hyvin yksipuolisia tiedotusvälineitä. Jos niihin on uskominen, niin vähintään joka toinen tässä maassa on uusnatsi, fasisti ja rasisti. Sen sijaan kaikki muut ovat hyviä ihmisiä.

Et ole enää rasistireppana, uusnatsi tai fasisti!

Viimeistään nyt presidentti Sauli Niinistön puheenvuoron jälkeen voidaan sanoa ääneen, että monikulttuurisuus ei ole pelkästään rikkautta.

Muutos syksystä on melkoinen. Et ole enää rasistireppana, uusnatsi tai fasisti, jos sanot arviosi ääneen.

Alexander Stubb vakuutteli viime syksynä, että "monikulttuurisuus on rikkautta. Ei minulla muuta". Samaa toistivat muut, jotka pitävät itseään suvaitsevina ja ovat omasta mielestään muita parempia ihmisiä.

Suomessa satoja Isis-aktivisteja

Saksan sisäinen turvallisuuspalvelu BfV on esittänyt irakilaisista ja syyrialaisista turvapaikanhakijoista uusia uhka-arvioita, jotka ovat paljon suurempia kuin mitä pakolaiskriisin alussa arvioitiin.

BfV:n arvion mukaan Saksassa on jo 8 350 taistelun karaisemaa Isis-aktivistia, joista 430 on valmiina terroritekoihin millä hetkellä hyvänsä. Näistä 360 oleskelisi Berliinissä. Saksassa poliisivalvontaa onkin tiukennettu kaikkialla. Asiasta uutisoi Suomessa mm. Iltalehti. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016020221051092_ul.shtml

Mikä on saanut Erkin maahanmuuttoa koskevat näkemykset "laukalle"?

Mikä on saanut Tuomiojan Erkin maahanmuuttoa koskevat näkemykset "laukalle"?

Muutamat suomalaiset poliitikot ovat ottaneet tuntemattomista lähtöpaikoista saapuvien maahantulijoiden asian omakseen. Maahanmuuttajien asia on minun asiani” –periaatteella.  Tämä on herättänyt aiheellista ihmetystä kansalaisten parissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä