Kaikki blogit puheenaiheesta Nasima Razmyar

Suomalaisen sikailukulttuurin airueet: Greve, Kärkkäinen ja Törhönen

Kun Lauri Törhönen jäi nalkkiin jo vuosia jatkuneesta naisten seksuaalisesta ahdistelusta, niin joukko naisia vaati Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Nasima Razmyar (sdp) suulla, että Lauri Törhönen ei voi jatkaa Helsingin kaupungin Kaapelitalo-kiinteistöyhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Kaikki katseet ja voimavarat on käännettävä siihen, että sikailukulttuuri loppuu meillä. Sikailun aika on ohi Suomessa (IS 2.2.2018)

Nasima Razmyarissa on presidenttiainesta - syrjivä kelpoisuuspykälä esteenä!

Me kantasuomalaiset olemme kieltämättä ehkä maamme huonoiten globalisoitunut kansanryhmähmä. Edelleen kuvittelemme hieman (anteeksi vain) 'junttimaisessa' isäntäomistajan asenneroolissamme olevamme jotenkin etuoikeutetussa asemassa kaikkien maassamme oleskelevien ryhmien ja yksilöiden joukossa.

Suomi kuuluu suomalaisille

Harvinainen päivä, kaksi blogikirjoitusta. Mutta tätä ei voinut oikein sivuuttaa. Yksi ainoa lause, ja osui sieluun ja syvälle. https://demokraatti.fi/suomi-ei-ole-kenenkaan-omistama-nasima-razmyar-ih...

Kärkinimet SDP:n presidenttipelissä Nyt?

Turha kiistää, etteikö yksi merkittävimpiä poliittisia jännitysnäytelmiä Euroopassamme Ranskan lähestyvien pressanvaalien ja Britannian ennenaikaisten parlamenttivaalien ohella olisi meidän oman kansankotimme kaikkien kansalaisten yli puoluerajojen mieliä kutkuttava kysymys siitä, kuka valitaan yhteisen valtionhoitajapuolueemme SDP:n eli kodikkaan hyggelutuisasti Demariemme presidenttiehdokkaaksi. 

Turvapaikanhakijabisneksen siipiveikot

Olen useastikin pohdiskellut sitä, minkä vuoksi kalliita kotouttamis-ja työllistämispalveluita tarjotaan turvapaikanhakijoille ennen, kuin on saatu päätös saavatko he jäädä Suomeen.

Asia herättää kummastusta senkin johdosta, että maahanmuuttoviraston tilastojenkin mukaan vain noin 25 prosentille turvapaikanhakijoista myönnetään turvapaikka tai oleskelulupa.

MV-provoblogin sulkemisella on kiire

Media <  > provoblogisto


Provoblogistoa kutsutaan virheellisesti myös vaihtoehtomediaksi tai vastamediaksi. Todellisuudessa ei ole kyse mistään mediasta. Itse asiassa uskon, että termit valtamedia <> vaihtoehtomedia tai vastamedia (valhemedia) ovat näiden vastakkainasettelun mestareiden eli itsensä provoblogistien lanseeraamia huijaustermejä.

Onko SDP viimeinen heräämässä nykypäivään?

Ainakin ensimmäisen kauden SDP-kansanedustajat Timo Harakka, Nasima Razmyar ja puolueen varapuheenjohtaja Sanna Marin puoluetta pyrkivät herättelemään. He julkistivat puolueelleen muutosmanifestin Sosialidemokraattisen Sanomalehtimiesliiton isännöimässä tilaisuudessa keskiviikkona. Heidän mielestään SDP kokee nyt uudistumisfobiaa hyvien kannatusmittaustulosten krapulassa.

Perheiden yhdistäminen tuo 100.000 uutta maahantulijaa?

Kansanedustaja Nasima Razmyarin (sdp) mielestä vastaanottokeskuksia on perustettu liian syrjäisiin paikkoihin. Illtasanomissa Razmyar kauhuissaan toteaan, että "ihmisiä laitetaan keskelle metsää, josta lähimpään kauppaan on viisi kilometriä. Lähellä ei ole kirjastoja, ei mitään palveluita".

Minä asun Suomessa paikassa, josta on lähimpään kauppaan 15 km ja lähimpään kirjastoon 28 km. Siitä huolimatta olen erittäin tyytyväinen asuinpaikkaani.

Persuna Nuorten muslimien vaalipaneelissa

Osallistuin eilen Nuoret muslimit ry:n järjestämään vaalipaneeliin Helsingin nuorisoasiainkeskuksessa. Muut panelistit olivat Matti Parpala (kok), Eva Biaudet (rkp), Veronika Honkasalo (vas), Dan Koivulaakso (vas), Abdirahim ”Husu” Hussein (kes), Ozan Yanar (vihr), Nasima Razmyar (sdp), Fatbardhe Hetemaj (kok), Säde Tahvanainen (sdp) sekä Krista Juurikko (Ps), jonka rekrytoin tilaisuuteen perjantai-iltana tasapainottamaan kokoonpanoa.

Napitus on Kremlistä

   http://www.hs.fi/politiikka/a1426648204841

  Nyt sitten kaatui Matti Vanhasen fb-sivu. Kremlistä kopioitu ja Ukrainaa vastaan Kremlissä omaksuttu napitus haluaa nyt osoittaa valtaansa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä