Kaikki blogit puheenaiheesta Olli Immonen

Monikulttuurisuus

En edes lähde arvailemaan mitä kaikenlaisia merkityksiä sanalla "monikulttuurisuus" on eri ihmisten päiden sisällä. Aion tässä esitellä sen sanan “ainoan oikean” merkityksen, eli sen  mitä monikulttuurisuus merkitsee minun mielestäni.

Monikulttuurisuus tarkoittaa sitä että yhteiskunnassa voidaan asioita katsella monella eri tavalla. eikä vain sillä tavalla miten asiat on nähty eri kulttuureissa vuosikymmenet, vuosisadat tai jopa vuosituhannet.

Ensin Olli Immosen ja nyt Teuvo Hakkaraisen taistelu

Media jyskyttää nyt innolla hallituksen yksimielisyyttä poistaa vihapuheet, rasismi ja ääriliikkeet. Oikeusministeri Jari Lindström: ”Kaikki äärijärjestöt joutuvat tarkasteluun” – ilmeisimmin kuitenkin myrsky tyyntyy vesilasissa, ennen kuin alkaakaan. Nyt värikäs edustaja ja sahuri Teuvo Hakkarainen puristuksissa

 

[U] Olli Immonen reviiriltään – suomalaisella sisulla

Nyt maamme hallitus säätää tai yrittää säädättää uutta lainsäädäntöä laittaakseen kuriin ääriainekset. Tavallinen kansa, joka enemmistönä elättää tätä maata ja myös meidän hallintakoneistoa – tietää mikä on isossa kuvassa väärin ja mikä on oikein. Sen sijaan media kiusaa perussuomalaisia, vedoton immoslaisiin, ja tapahtumiin, jotka ovat loppuun saatetut. On aika katsoa aikaa, jolloin Olli Immonen oli nostettu tikun nokkaan.

Perussuomalaiset uutisotsikoissa, kesälläkin

Nuoret perussuomalaiset politiikot Olli Immonen ja Sebastian Tynkkynet pitävät huolen facebook-kirjoituksillaan siitä, että puolue pysyy uutisotsikoissa kesäaikanakin. Kesäaika on perinteisesti ollut hiljaista aikaa poliittisten uutisten osalta. Immonen ja Tynkkynen ovat kuitenkin kesälläkin otsikoissa. Siten myöskään äänestäjät eivät unohda perussuomalaisia kokonaan, vaan puolue pysyy heidän muistissaan.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000973366.html

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001235748.html

Immosella on tästä kokemusta jo viime kesältä.

Immonen, Yle ja ajatusmarjat Tajukankaalla

Eräs parlamentaarisen kansallismielisen politiikan eriskummallisimpia piirteitä on kansallisen yleisradion ärhäkkä vastustaminen. Edustaja Olli Immonen jakaa blogissaan tiedotetta jossa puretaan muutaman nuivan edustajan harmi, että Ylen tuotantoa ei saatukaan supistettua. Ainoaksi voitonmerkiksi jäi käteen sanan ”monikulttuurisuus” poistuminen Ylen pykälistä. Sana korvattiin ”kulttuurisella moninaisuudella”.

Minä en ole uhri Olli Immonen - etkä sinäkään ole

Olen valkoihoinen, lihaa syövä heteromies. Olen todella kaukana siitä uhrista, jollaiseksi esimerkiksi Olli Immonen minut ja muut kaltaiseni haluaisivat asettaa.

 

En ole koskaan joutunut pyytämään olemassaoloani anteeksi.

 

Kukaan ei ole koskaan kyseenalaistanut osaamistani tai pätevyyttäni sukupuoleni tai muiden edellä mainittujen ominaisuuksieni takia.

 

Kukaan ei ole koskaan käskenyt minun henkilökohtaisesti lähteä kodistani tai kotimaastani johonkin muualle.

 

Immosen I hallitus

Remember, remember, the fifth of November! Marraskuun viides jäi mieleemme lähinnä siitä, että pääministeri Sipilä (kesk) aloitti hallituksen sisällissoten kertoessaan, että saattaa lähteä presidentin puheille. Eräs uutinen jäi tämän nolon sotkun peittoon: Olli Immonen (ps) otettiin avosylin vastaan hallituksen riveihin. 

Sote-sovun jälkeen ilmatilan hallinta jälleen perussuomalaisilla

Viikon Sote-aikalisän jälkeen perusuomalaiset ovat jälleen kaapanneet julkisuuden ilmatilan hallinnan itselleen.

Perussuomalaisten 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen antoi takarajan puolueelleen oman erottamisasiansa sopimiseen. Tynkkynen ilmoittaa sen olevan marraskuun 18. klo 18. Jos asiasta ei päästä sopuun, asia viedään oikeuteen. Puoluesihteeri Slunga-Poutsalo pitää Tynkkysen uhkausta puolueen kiristämisenä julkisuuden kautta.

http://yle.fi/uutiset/tynkkynen_uhkaa_perussuomalaisia_oikeudella/8449617

Olen hyvin, hyvin pettynyt

Perussuomalaisten nousu Suomen poliittiselle kartalle oli monen suomalaisen mielestä parasta, mitä poliittisella agendalla oli tapahtunut pitkiin aikoihin. Oli tullut uusi puolue, jolla näytti olevan muita puolueita selvästi parempi poliittinen moraali.  Jos jotakin luvattiin, se myös luvattiin pitää.

Ensimmäisen "jytkyn" jälkeen kaikki oli vielä suurinpiirtein kunnossa. Hallitukseen ei menty, koska hallitusohjelma ei sisältänyt niitä tavoitteita joita puolueella ja sitä äänestäneillä kansalaisilla oli.

Suomi, yhden uutisen maa

Olen seurannut uutisvirtaa päivittäin pienen ikäni. Se on osoittanut sen, että usein Suomi on yhden uutisen maa, kerrallaan. US-puheenvuoroa olen seurannut aktiivisesti kuusi vuotta. Täälläkin sama asia on ollut havaittavissa. Mutta tänään tämäkin kärjistyy voimakkaasti. 21 avausta tapaus Tynkkysestä, toistaiseksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä