Kaikki blogit puheenaiheesta Omistus

Tietämättömyys on valtaa fasismissa ja Sipilän Suomessa

Tuomio tuli kouluikäisten pitämisestä vaipoissa. Mutta vanhuksia kohdellaan niin ympäri maan. Heidänkään ei anneta pureskella ruokaansa: kenelläkään ei ole aikaa syöttää heitä.

Fasismi ei ole joko tai. Se on ikuinen, ajaton ja paikaton, kuten byrokratiakin. Suomessa ne ovat tutkitusti siementäneet hyvin ja versoneet siunatussa maassa.

Kaiken maailman kotkotuksia. -Ruokaosakeyhtiö Maakunto

Ajattelin kirjoittaa ja kertoa mitä IHMETTÄ me täällä Someron savimailla oikein puuhaamme.


Olemme perustaneet yrityksen. Ruokaosakeyhtiö Maakunto laitettiin sille nimeksi. Lyhykäisyydessään idea on se, että minä myyn maatilani yhtiölle, yhtiön omistavat kuluttajat ja minä olen heillä töissä.

Omistuksesta

Minun pionini, minä olen sen kasvattanut ja minä huolehdin siitä. 

Mietin omistamista ihaillessani komeaa kasvia. Olen elämäni aikana huomannut, että yleensä ihminen huolehtii kaikesta mikä on omaa. Siihen mikä ei ole, suhtaudutaan yleisesti välinpitämättömästi ja oletetaan jonkun tekevän jotain. Kun kukaan ei tee mitään — miksi tekisi, alkaa rapistuminen.

Hoidetun kukan katselemisestakin voi päätyä kannattamaan mahdollisimman suurta omistusta yksittäisille ihmisille, he pitävät huolta. Yksinkertaista, vai mitä?

VENÄJÄN VELALLA SUOMESTA EPÄONNISTUNEIDEN YDINVOIMALAHANKKEIDEN ULKOMUSEO?

 

VENÄJÄN VELALLA SUOMESTA EPÄONNISTUNEIDEN YDINVOIMALAHANKKEIDEN ULKOMUSEO?

 

SUOMALAINEN RIITTÄVÄ OMISTAJUUS VIELÄ KYSEENALAISTA

Fennovoiman ydinvoimalaitoksen omistajista kaksikolmasosaa on laskettu ”kotimaisiksi” omistajiksi, mutta mukaan on laskettu esim. Kestra ja Kuopion Energia, jotka ovat ilmoittaneet irtautuvansa hankkeesta. Kolmasosan Fennovoimasta omistaa Rosatom, eli Venäjän valtio.

RAHOITUS VENÄLÄISELLÄ VELKARAHALLA

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä