Kaikki blogit puheenaiheesta Perussomalaiset

Unissapuhujan Vaalianalyysit - Osa 1.1: PerusHelsinkiläiset

Tietojen lähteenä on Tilastokeskuksen Eduskuntavaalikartta.


Helsinki-kupla piirityksen alaisena

Median puheiden mukaan Helsinki elää puna-vihreässä kuplassa, mutta onko tämä totta? Ehkei sittenkään. Sinipunaviher-kupla on lähempänä todellisuutta, mutta sekään ei anna koko kuvaa.

Kylmä totuus onkin, että vaikka Helsinki on selkeästi vahvan Perussuomalaisuuden piirittämä, myös kehä 3:sen sisällä on vahvoja Perussuomalaisuuden pesäkkeitä.

Suomen vienti vetämään

Suomalaisilla yrittäjillä on periksiantamaton akuankkamainen asenne, joka toimi loistavasti teolllistumisen aikana. Nyt periksiantamattomuuteen täytyy yhdistää luova Pelle Peloton ja rahakas Roope Ankka, jotta on varat toteuttaa luovat ideat ja puskea ne läpi. Pääministerin tulevan vaihtumisen kunniaksi tarjoan kolme kouriintuntuvaa keinoa yrittäjyyden edistämiseksi. 

Luuleeko Soini tosiaan...

Luuleeko Soini tosiaan, että olemalla puolesta ja vastaan kaikkiin keskeisiin kysymyksiin PS pystyy nousemaan takaisin suosion aallonharjalle. Jytkyn myötä perussuomalaisten politiikkaan tuli valtaanpyrkimysten mukanaan tuomaa laskelmoivaa salakavaluutta ja hoipertelua tärkeissä arvoissa.

 

Myönnettäköön Soinin kriitiikin usein osuvan kohdalleen, vaikka niiden perusteella tehdyt johtopäätökset hänellä pahasti ontuvat. Ollakseen uskottava vaihtoehto, täytyisi tuoda julki oma realistinen ja toteuttamiskelpoinen ohjelma. Pidemmän päälle ei voi vaan laukoa ympäriinsä.

Vasemmiston valkopesu ja kommunismin hiipiminen eurooppaan!

Kreikan vaalit käydään ensi sunnuntaina. Radikaalivasemmiston liitto eli tutummin Syriza lähtee ennakkosuosikkina kisaan. Paavo Arhinmäki on ilmoittanut lähtevänsä Kreikkaan tukemaan Syrizaa.

Käräjäoikeus antoi tänään tuomionsa, prosessi jatkuu

Helsingin käräjäoikeus antoi tänään tuomionsa allekirjoittaneen ja Perussuomalaisten välisessä riita-asiassa, joka koskee vuoden 2013 puoluekokouksen tapahtumia. Kiireideni vuoksi en ole vielä ehtinyt kunnolla tutustua perusteluihin, mutta selvää on että jatkan prosessia hovioikeudessa, koska käräjäoikeus osin hylkäsi kanteen ja osin jätti tutkimatta. Tulen palaamaan tähän asiaan tarkemmin lähipäivinä.

Operaatio Lakaistaan maton alle on alkanut


En ryhdy nyt kommentoimaan tai kuvaamaan  Seppo Hauta-ahon nostamaa kannetta Perussuomalaisen puolueen johtoa vastaan ja sitä seurannutta oikeudenkäyntiä. Sitä koskevat faktat löydätte Sepon Hauta-ahon asiasta kirjoittamasta blogista, sen lopussa olevasta tallenteesta kesän 2013 puoluekokouksesta ja Ajankohtaisen kakkosen eilisestä ohjelmasta (löytyy Yle Areenasta).

Sen sijaan on mielenkiintoista seurata, mitä on tapahtunut tuon eilisen jälkeen, jolloin asiasta tuli julkinen.Oli kaksi asiaa, joita olisi voinut odottaa tapahtuvan:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä