Kaikki blogit puheenaiheesta Pullamössöeliitti

Ilja Janitskinin vangitsemismääräys pysyi voimassa KKO:ssa

"Korkein oikeus pitää voimassa MV-lehden julkaisijan Ilja Janitskinin vangitsemismääräyksen.  

Sipilä-fiasko oli pässinlihaa jo ennen herra pääministeriä!

Pian on kulunut kaksi vuotta siitä kun varoitin suomalaisia, että silloin vielä tuleva pääministerimme Juha Sipilä on ennen muuta systeemin mies eikä mikään dynaaminen muutoksen airut niin kuin monet hänen tuolloin kuvittelivat olevan. 

Otsikoin blogini 13.2.2015 ”Juha Sipilä – suomalaisen kasvuyrittäjyysmafian luottopakki?”

Havuja perkele, herra presidentti! (1. Johdanto)

"Kaikki oikeudettomat, köyhät ja sorretut, kaikki uutta luova työväki, entreprenöörit ja hyvät kapitalistit liittykää yhteen, 2000-luvun suuri luokkataistelu on alkanut!" 

1. Johdanto 

Minä, sitoutumaton Petri Hirvimäki (50 v.), esitän tässä kymmensivuisessa presidenttiohjelmassani näkemykseni isänmaamme saamiseksi pois tuhon umpikujasta, jossa se nyt on. Tärkeä keino em. tavoitteeseen pääsemiseksi on vuoden 2018 presidentinvaalit, johon osallistun.

Valhe, emävalhe… SLUSH!?

Tulen oman presidentinvaalikampanjani #petripresidenttiehdokas aikana tekemään kaikkeni, että isänmaamme edun nimissä tämäkin esilletuomani ongelma – josta Slush on yksi ilmenemismuoto – otetaan Suomen agendalle kriittiseen tarkasteluun ja laitetaan sitten kuntoon.

JAMK ja kaverisosiaalikapitalismin korkea veisu – osa I/II

Tämä on tarina suomalaisesta 2010-luvun yhteiskunnallisesta idiotismista. 

Tarinan pääosissa ovat itseni lisäksi Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK), tarkemmin sanottuna sen yrittäjyyskehitys sekä Silicon Valley niminen laakso Amerikan Yhdysvalloissa. Tarina kertoo siitä miten Suomi-parka menee jatkuvasti perse edellä puuhun vaikka aika on jo aivan toinen kuin se joskus on ollut.

Tämä on tarina suomalaisesta kaverisosiaalikapitalismista.

Avataan suomipolitiikan ”kolmas rintama!”

”Kokoomus on kapitalismin sossu!” 

”Demarit vie suomalaisen työn Kiinaan!” 

”Keskusta on maaseudun suuri latistus!” 

Siinäpä sitä on keksimiäni anti-sloganeita kolmelle vanhalle valtapuolueelle niiden touhuja viimeisen puolentoista vuoden aikana seuratessani – itse täysin politiikan ulkopuolelta tulleena. Kuten huomaat, se mitä kyseiset puolueet luulevat suurimmiksi vahvuuksikseen ei taida sitä enää vuonna 2016 ollakaan, jopa päinvastoin?

Miten se on mahdollista?

Suurin yhteinen nimittäjä

Minulla on suuri ilo ja kunnia kertoa koko maailmalle löytäneeni blogistiystäväni, Heikki Rönkkö, kanssa suurimman yhteisen nimittäjän ajatuksenjuoksullemme! 

Minähän olen rasisti!?

”Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua eli syrjintää. Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen” (Wikipedia).

Suomalaisen syvä inho

Yhteiskunnallisessa keskustelussa turvapaikanhakijoista, eurosta, markasta, EU:sta, Natosta tai Venäjästä, siis asioista joista suomipolitiikassa väännetään, ei useinkaan ole kyse varsinaisesti ko. asiasta – 

ennemminkin kyse on suomalaisen inhosta toista suomalaista kohtaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä