Kaikki blogit puheenaiheesta Rasismi Suomessa

Miksi Husun sanoista nousi kohu?

Abdirahim Husu Hussein eli Husu sanoi äänen sen, mitä moni suomalainen on jo toistellut monta kertaa. Miksi siis nousi niin suuri kohu?

Ensimmäinen mielipiteeni luettuani Husun twiiteistä ja tutkintapyynnöistä oli se, että huutamisella ja tuntkintapyynnöillä ei edistetä mitään. No, ehkä edistetään kohussa olevien ihmisten julkisuutta.  Husu antoi kuin kultatarjottimella aiheita vastakkainasettelulle ja perussuomalaisten uhriutumisdiskurssille. Ei ole siis ihme, että moni perussuomalainen on tarttunut siihen oljenkorteen, ja teettää tutkintapyyntöjä Husun sanoista.

Talouspoliittisen rasismin Peli poikki !

 

Suuri ja yhä kasvava kansanosa elää hyvinvointi-Suomessa köyhyysrajan alapuolella, vailla normaalia ihmisarvoista elämää. Tilastojen mukaan heitä on nyt noin 700 000 henkeä.

 

Kyse on taloudellisesta rasismista, ja luokkaerottelusta normaalielämään oikeudettomaan, sorrettuun ja syrjäytettyyn kansanosaan. Se on todellista paria-luokkajakoa.

 

Tuhansien ja taas tuhansien kohdalla suoranainen hengissä pysyminen on vapaaehtoisen avun varassa. Muun normaalin elämän edellytyksistä puhumattakaan.

 

Suomalaiset tappavat suomalaisia.

Ja niinkuin ennustin joskus vuoden 2015 loppupuolella - sai suomi ensimmäisen uhrin tällä näyttämöllä, jota hallitsevat kovat arvot. Ei mennyt kovin kauaa kun Miehinen todellisuus löi ruman leimansa helsingissä katuun. Tosimieslogiikkaa uhkuva äärioikeisto tappoi suomalaisen miehen - koska mitä todennäköisemmin tämä suomalainen mies ei edustanut sitä ajattelutapaa, sitä ihannetta, niitä oikeita ja oikeistomielisiä arvoja, joita nämä körmyt testosteronisyöksyssään uhkuivat nuijiessaan suomalaisen kuolemaa edeltäneelle viikon matkalle.

Suomi Ensin tapahtuma 17.syyskuuta 2016

Noin viikko sitten otin tämän asian esille. Etikoituneelle rasismin kentälle on noussut uusi, merkittävä tekijä. Suomi Ensin - ryhmä. Se ei piilottele rotusyrjintää, se ei pyri millään tavoin tekemään  toiminnastaan hienovaraista - tai kuten tavallisesti sanotaan "maahanmuuttokriittistä" toimintaa. Suomi Ensin tapahtumien johtoajatuksena on, että kaikki rasismi on tervetullutta. Viime kerralla 11.9. suomi ensin tapahtumassa kuulimme suoraa puhetta Neekereistä. Tässä tapahtumassa asialista oli yhtälailla sama rasistista mantraa. 

Youtube: Suomi Ensin tapahtuma 11.syyskuuta 2016

Tämänpäiväisessä Suomi ensin tapahtumassa kävi viimein selväksi - mistä Suomi Ensin - ryhmässä on kyse. Tapahtumassa puhuneiden henkilöiden toimesta toivotettiin mm. Neekerit helvettiin, puhuttiin neekerikyrvistä ja aina aika ajoin muistutettiin, että "me suomi ensin ryhmässä ei olla rasisteja".

Saako mistään kieltäytyä kun kyse on laittomista maassaolijoista ?

EU-tuomioistuin antoi marraskuussa 2014 päätöksen, jonka mukaan Saksan ei tarvitse maksaa   sosiaalitukea EU:n sisältä tuleville maahanmuuttajille, jotka eivät ole taloudellisesti aktiivisia, eli eivät hae töitä. Päätös pätee laajemmin EU-kansalaisiin, jotka eivät voi tuomioistuimen päätöksen mukaan mennä toiseen maahan ”vain” saadakseen sosiaalitukia. Tapauksessa oli myös katsottu, että hakija ja hänen poikansa eivät olleet oikeutettuja oleskeluoikeuteen Saksassa, joten he eivät voi vedota asiassa syrjimättömyyslakeihin tai sosiaaliturvajärjestelmään.

ääriryhmät ääriliikehdinnän takana.

Sisäasiainministeriö. Pieni - mutta varsin merkittäviä instansseja valvoja tekijä Suomalaisen sisäpolitiikankentällä. Se valvoo mm. yleistä järjestystä, poliisia, rajavalvontaa, pelastustoimintaa ja monia muita tärkeitä tekijöitä. Nyt sisäministeriö on julkaissut raportin, jonka mukaan " - -voidaan todeta, että väkivaltaisen ekstremismin määrä on Suomessa edelleen vähäistä. Vertailun vuoksi: pahoinpitelyrikoksia tulee Suomessa poliisin tietoon vuosittain yli 30 000.

Husun kaveri on minun kaveri ja minun kaveri on Husun kaveri – toivon!

Lapsena pidin vähän tyhmän yksinkertaisena laululeikkiä, jossa asteltiin piirissä – ehkä kahdessa vastakkain kulkevassa toisiaan kohdaten – ja muistini mukaan laulettiin näin:

”Sinun kaveri on minun kaveri ja minun kaveri on sinun kaveri. Näin kun yhdessä ollaan, niin tullaan tuttaviks!”

Liian tumma suomalaiseksi

Suomen katukuva on yhä moninaisempi. Vastaantulevista löytyy monenlaisia, monen värisiä ja monenlaisia taustoja omaavia ihmisiä. Tästä huolimatta tummaihoinen suomalainen joutuu jatkuvasti todistamaan suomalaisuuttaan ja selvittämään taustaansa, sillä suomalaisuus näyttää edelleen merkitsevän monelle valkoista hipiää ja sinisilmiä. 

Voi Persut! Eikö tämä milloinkaan lopu?

Aivan uskomattoman tyhmää ja ihmisarvon vastaista toimintaa Terhi Kiemungilta (ps).. Hänen anteeksipyyntönsä ei asiaa korjaa. Hänen on lähdettävä kaikista luottamustehtävistään. Kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) on erotettava Kiemunki kansanedustajan avustajan tehtävästä. Ei eduskunnassa voi toimia missään tehtävässä tämmöisen skandaalin jälkeen. Joku on perustanut adressin ja adressi vetää näköjään koko ajan allekirjoituksia.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä