Kaikki blogit puheenaiheesta SKOP

Rikos jonka poliisi selvitti, mutta syyttäjä esti oikeudenkäynnin

Nyt on lukijoille faktaa tiedossa, eli Rikostutkintapyyntö ja KRP:n neljän vuoden aikana suorittama rikostutkinta, joka kertoo karua kieltään oikeusoppineille, medialle ja poliitikoille Suomen oikeusjärjestelmän korruptiosta, sillä mistään muusta ei voi olla kyse. Syyttäjä teki syyttämättäjättämispäätöksen muutaman viikon sisällä ja ei löytänyt yhtään rikosta rikostutkinnasta, vaikka rikoskomisariot olivat löytäneet useita, ja suosittelivat syytteiden nostamista. Sinulla on nyt mahdollisuus saada rikostutkinta itsellesi salaisten pöytäkirjojen kera.

Äidiltäni viestejä haudan takaa

Tämä ”Sunnuntaiblogini” ilmestyy nyt poikkeuksellisesti lauantaina, koska sunnuntaina on Äitienpäivä, jonka täytyy olla ilon ja välittämisen juhlaa  - Äitien juhlaa heart

BLOGIN LOPUSSA KOLME ÄÄNIVIESTIÄ, KLIKKAA KUVIA HIIRELLÄ!

Kysymykseni teille, jotka aiheutitte äitini ja kahden veljeni kuoleman

Pitkästä aikaa päätin kirjoittaa blogini tunteella, eli mitä sisälläni tunnen ja olen tuntenut viimeiset 25-vuotta. Se kaikki kärsimys ja suru on vieläkin patoutunut sisälleni, niin että se voi tappaa minä hetkenä tahansa. Kuka tahansa teistä blogini lukijoista ei myöskään voisi unohtaa heitä, jotka läheisenne olisi surmannut, vaikka sitten humalassa autolla ajaen tai muilla tavoin, kun oikeutta ette ole saaneet.

25. vuosipäivä, kun yrityksemme ryöstettiin ja elämämme tuhottiin

Vielä kerran, että kuinka yrittäjiä voidaan Suomessa ryöstää.  Katinkulta yrityksemme ryöstöstä, epäoikeudenmukaisuudesta ja rikoksista, joita emme saaneet edes tuomioistuimen käsittelyyn. 

Olen pitänyt kohtalomme esille, ettei toisille tehtäisi samoin, mutta valitettavasti sama meno jatkuu ja samalla tuhotaan Suomi.

Viimmekin yö minulla meni katkounilla, kun nämä asiat pyörivät mielessäni 25-vuoden jälkeen.

Näin se tapahtui ja lopussa YLE:n yhteenveto tapahtumista ja seurauksista.

Pankkien kuriin laittaminen ei riitä! Oikeuslaitokset on putsattava

MOT-pankkivangit ohjelma toi esille sen todellisuuden pankkien ja oikeuslaitosten toiminnasta, joka on vaiennettu ja pyritään edelleen vaientamaan. Tämä rikollinen toimintamalli on ollut käytössä jo 24-vuotta, lähtien Presidentti Mauno Koiviston konklaavista presidentinlinnassa 6.5.1992, jolloin ohjeistettiin oikeuden tuomarit toimimaan pankkien hyväksi ja velallisten vahingoksi.

Tänään uravalintani olisi alkoholisti ja sosiaalipummi, ei yrittäjä.

19.9.2014, YLE 1, Inhimillinen tekijä ohjelmassa näitte, miltä  nyt 90-luvun yrittäjästä, lamaveteraanista, tuntuu 22 vuoden jälkeen siitä, kun joutui ryöstetyksi valtion hallussa olleen SKOP-pankin toimesta.

Inhimillinen tekijä perjantaina 19.9. YLE 1, klo 22.00, raskasta katsottavaa.

 

Esiinnyin 19.9. Inhimillinen tekijä ohjelmassa, kerron tässä taustaa ohjelmasta. Blogini lopussa linkki ohjelmaan..

Tähän ohjelmaan Inhimillisen tekijän tiimi oli saanut idean Alma median lehdissä: Aamulehti, Kainuun Sanomat, Kaleva jne, julkaistu laaja haastatteluni 5.5.2013.

Lamaa kohti ollaan jälleen menossa, joten järkyttävä muistutus edellisestä.

Ehkä nyt on aika avata 90-luvun laman oikea historia, sillä ne jotka silloin lamatutkimusta tekivät, olivat maksettuja tutkijoita, laman aiheuttaneitten poliitikkojen ja pankkiirien rahoittamia. Ne lamatutkimukset voi heittää suoraan roskakoriin, sillä ne vääristävät sen aikaisen historian täysin. Sen verran, kun he olisivat totuutta kirjoittaneet, niin heiltä salattiin suurin osa tärkeistä dokumenteista. Silloin luotiin pohja anheudelle, epärehellisyydelle ja syyt tämän päivän syrjäytymiselle ja työttömyydelle.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä