Kaikki blogit puheenaiheesta Sauli Niinistön vierailu Venäjälle

Nostaako Sauli Niinistö jäätyneen kissan pöydälle Arkangelissa?

Arktisen foorumin osallistujalistaa on manipuloitu Venäjän julkisen poliisin ja tunnetun politiikan ottein, esimerkkinä ainakin Greenpeacen ulosblokkaus.  Alueelle perinteisemmin kuuluneiden Sevettijärven kolttasaamelaisevakkojen osallistuminen on myös epävarmaa, eikä itäsallalaisen korvatunturilaisvaltuuskunnankaan kohtalosta ole saatu tietoa Joulumaan pakolaishallitukselta Rovaniemeltä. Mutta miten ennakkosensuuri ja ohjailu on karsinut itse asialistaa? 

Valtakunnanvozhd Putin närkästyy Suomelle Rauhanmanööverin 9.5. boikotoinnista

Jotkut "hitleriläisyyteen, uusnatsismiin ym. venäjävastaiseen totalitarismiin viehtyneet läntiset antikristilliset valtiolliset ja pääomapiirit" ovat osoittaneet käsittämätöntä haluttomuutta osallistua toukokuun 9. päivän antifasistiseen kv. Voiton päivän juhlaan Venäjän, Pohjois-Korean Demokraattisen Kansantasavallan, Euraasian Unionin jäsenvaltioiden, Venezuelan ja muiden kv. kansanvaltaisten rauhanvoimien rinnalla.

Postimees - tyhmää vapautta

Olen Viron ystävä. Asuin maassa 90-luvun puolivälissä vuoden ja minulla on monia virolaisia ystäviä.  On historiallinen tosiasia, että Neuvostoliitto miehitti Viron, että maa eli ikeen alla vuosikymmeniä, ja on suorastaan pienoinen ihme, että se onnistui säilyttämään oman kielen ja kulttuurin. Ihme on myös se, miten nopeasti maa länsimaistui ja nykyaikaistui vapauduttuaan orjuudesta. Viro ei halunnut enää kokea samaa uudelleen, niinpä se liittyi nopeasti sekä Euroopan Unioniin että NATO:on. Ymmärrettäviä toimenpiteitä molemmat.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä