Kaikki blogit puheenaiheesta Tuulisähkön syöttötariffi

Vastaus nerokkaalle syöttötariffille - keltaiset liivit

Ei Ranskassakaan ymmärretä nerokkaan tariffin päälle, tuulisähköstä maksetaan 82 €/MWh ja se myydään dumppaushintaan ulkomaille. Entä kuka maksaa?

Verotuksen uudistus luomassa helpotusta kansalaisille ja pienyrittäjille USA:ssa

Verouudistus Amerikassa keskittyy nyt "porsaanreikien" tukkimiseen ja helpottamalla samalla kansalaisten ja pienyritysten verotusta.

 

Tyytymättömyys kasvaa yli sietorajan?

Pohjanmaata on väkivalta koetellut kautta historian, 1700 luvulla venäläiset kasakat tappoivat miehet, raiskasivat naiset ja veivät lapset orjiksi. Talot poltettiin, hävitys oli totaalista. On ollut nuijasotaa ja konikapinaa, 100 vuotta sitten tsaarin kukistuminen venäjällä aiheutti Suomen irtaantumisen mielivallan alta pois, - kaikki olivat enemmän tai vähemmän tyytymättömiä vallitseviin olosuhteisiin. Kansalaissodan jälkeen perustettiin itsenäinen ja demokraattinen Suomen valtio.

 

Korruptio on kytköksissä tuulivoima tukeen

Alkaisiko jo pikkuhiljaa korruptiovyyhti purkautumaan, mediassa on nyt sen suuntaisia kirjoituksia, se olisi erinomainen asia. Liikaa on saatu ympäristövahinkoa aikaan tuulivoimaloilla, ja yleistä etua vahingoitettu oman edun ottamisessa. Nyt se on mennyt jo liian härskiksi, - nyt olisi oikea aika lopettaa korruption suosiminen.

 

"Kai sulla on jäsenkirja? Mä tunnen ihmisiä."

 

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen, ps - tuulivoima tilille?

​Perussuomalainen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on jättänyt kirjallisen kysymyksen tuulivoimaloiden tukemisesta.

​Kysymys on aiheellinen kun eduskunta käsittelee 2016 budjettiin liittyviä kysymyksiä tänään klo 16:00 alkaen, lähetys kyselytunnista televisioidaan TV1:n ja YLE Areenan lähetyksissä.

 

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Documents/KK_193+2016.pdf

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Poriin on kaavoitettu offshore tuulivoimapuisto 'avomeri-olosuhteisiin'. Torilla kerrotaan juttua miten kaupunkisuunnittelu kaavoitti paikan minne valtion apu, 20 miljoonan suunnitteluraha käytetään: - Luvialta saatiin lainaksi avomerikelpoinen iso vene sitä varten ja kaupunkisuunnittelu päätti lähteä heti seuraavana aamuna. Aamulla oli sankka sumu, Tahkoluotoon päästiin autolla missä vene odotti rannalla ja kaikki hyppäsivät paattiin. Ajatuksena oli edetä pari tuntia n.

EU vaatii, - on selitys oman edun mukaiselle poliitiikalle

Tuulivoimalle annettu syöttötariffi laki on EU sopimuksen vastainen. EU:n vaatimus uusiutuvan sähkön tuotannosta ei antanut oikeutta syöttötariffi asetukselle. Asetus ei ollut isänmaan etu vaan ihan muun joukon etu, yhteiskunta on saanut maksaa kalliisti julkisen vallan töppäyksestä.  Testi infraäänen vaikutuksista ympäristön asukkaisiin, eläimiin ja lintuihin on jo käynnissä. Alkaa olla aika oireille ja tautiluokitukselle.  kts. 

http://santavuori.blogspot.fi/2016/04/rytmihairioita.html

EU:n sopimuksen säännös.

....

2 JAKSO

 

Hallitus etsii lisäsäästöjä: 400 milj , "vain yksi on joukosta poissa".

Kauppalehden torstain 24.3.2016 numerossa, s. 5A, on uutisoitu hallituksen lisätoimista 400 miljoonan euron säästöiksi. Tällä pyritään pitämään kiinni neljän miljardin kokonaissäästöjen saavuttamisesta. 

Uutisessa on esitetty lista ehdollisista lisäsäästökohteista ( lähde: Valtioneuvosto ).  Listassa on säästökohteita joidenka summat vaihtelevat muutamasta kymmenestä miljoonasta muutamaan sataan miljoonaan. Kohteet on poimittu kattavasti lähes kaikilta yhteiskunnan rahoittamilta aloilta. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä