Kaikki blogit puheenaiheesta Yrittäminen ja sen mahdollisuudet Suomessa v. 2015

Porvarihallitukset yrittäjyyden romuttajina!


Porvarihallitukset yrittäjien kupparina!            3/2016

Yrittäjä Ylen ajankohtaisohjelmassa: ”meitä yrittäjiä on vaadittu työllistämään, mutta meiltä on viety yrittämisen ja työllistämisen edellytykset! Itsekin joudun harkitsemaan muuttoa 70 km päässä olevaan veroparatiisiin, jonne kaikki tuntemani kilpailijani ovat jo muuttaneet”!

Esan menestystarina

On vuosi 2020. Juuri tarjoilijaksi valmistunut nuori Esa on ollut pari vuotta työttömänä. Hänen unelmansa on perustaa oma kahvilayritys. Eräänä kauniina aamuna Esa joi aamukahvia ja luki lehteä. Lehdessä oli ilmoitus uudesta hallituksen tukemasta Yrittäjä-Suomi -hankkeesta jossa tuetaan ja kannustetaan nuoria oman yrityksen perustamiseen. Koska unelmat on tehty toteutettavaksi, Esa päätti ryhtyä hommiin.

EX Yrittäjän "ELINKAUTINEN" Suomessa v.2015

EX Yrittäjän ”Elinkautinen ! Suomessa v.2015

Olen ollut Suomessa  noin 23 vuotta yhtämittaisen ulosoton kohteena joka tarkoittaa sitä että ”Vouti” ulosmittaa kaiken ylimääräisen joka jää lakisääteisen minimi tulon jälkeen käteen.

Jäin tähän ”nalkkiin” vuonna 1992 kun olin takaajana oman yritykseni veloista (1.6 milj. markkaa) ja Suomen Säästöpankki  (P-Karjala) kaatoi täysin terveen ja kehityskykyisen yrityksemme nurin, kuten tuhannet muutkin silloin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä