Kaikki blogit puheenaiheesta Kankaanpää

Gallup

Kuulin Kankaanpään Seudun nettisivuilla olevasta gallupista, jolla mitataan, ketä äänestäisit kunnallisvaaleissa. Menin sivuille, mutta varmuuden vuoksi se olikin jo suljettu, joten en päässyt vaikuttamaan tulokseen, joka sinällään on melko mukava:

 

Perussuomalaiset 36

Keskusta              28

Kokoomus           16

Demarit               14

Kankaanpään poliisilaitoksen käyttämättömät putkatilat

KIRJALLINEN KYSYMYS

KANKAANPÄÄN POLIISILAITOKSEN PUTKATILOJEN KÄYTTÄMÄTTÄ  JÄTTÄMISESTÄ

 
 
Eduskunnan puhemiehelle

 
Lounais-Suomen poliisilaitos on maan toiseksi suurin poliisilaitos, joka muodostettiin 1.1.2014 yhdistämällä Varsinais-Suomen ja Satakunnan poliisilaitokset sekä Liikkuvan poliisin Turun ja Porin yksiköt. Poliisi palvelee Turun pääpoliisiaseman lisäksi 13 poliisiasemalla, joista Kankaanpään asemalla on uusimmat talteenottotilat eli putkat.

Valtaryhmittymä taas vastahankaan

Kankaanpään kaupunginvaltuustossa äänestettiin kahdesta asiasta, ja sama synkkä rintama (kepu, kokoomus, demarit ja kd) oli molemmissa perussuomalaisten ja vihreiden ehdotuksia vastaan, kuten valtuustokauden alussa luottamuspaikkoja jaettaessakin. Mikään ei ole ajan kuluessa muuttunut. Vasemmistoliitto tosin oli toisessa äänestyksessä meidän mukanamme.

 

Jäinen, mutta lämmin vastaanotto ministerille

Kankaanpään Taidekoululla oli maanantaina arvovieras, kaikkien koulujemme ylin päättäjä, opetusministeri Krista Kiuru, joka on itsekin täältä Satakunnasta, Porista. Halauksia riittikin tuttujen kesken mennen ja tullen, vaikka alkuvastaanotto olikin "jäinen". Taidekoulun edustalla oli näet menossa jääveistosten tekeminen, koska tavanomaiseen lumiveistoon ei löydy materiaalia sateen keskellä.

 

Senaatti-kiinteistön piittaamatonta toimintaa

KIRJALLINEN KYSYMYS

TIELAITOKSEN RAKENNUTTAMIEN HIEKKASIILOJEN KOHTUUTTOMASTA VUOKRASTA JA SENAATTI-KIINTEISTÖN TOIMINNASTA

 

Eduskunnan puhemiehelle

Työttömien ruokailut jatkuvat taas Kankaanpäässä

Yhteisvastuukeräyksestä paikallisen tason valtuustotyöhön:

 

Työttömien ruokailu jatkuu yhdessä Kankaanpään seurakunnan diakoniatyön ja työttömien oman järjestön, Toimitupa ry:n toimesta. Ruokailuissa oli kävijöitä satoja silloin, kun niitä pidettiin aikanaan vuosia seurakuntakeskuksessa. Niiden tilojen jouduttua kokoontumiskieltoon kosteusvaurioiden ja huoneilmaepäpuhtauksien vuoksi myös ruokailut jouduttiin lopettamaan.

 

Yhteisvastuukeräyksen tunnelmia

Täytyy kiittää ylivoimaisen enemmistön myönteistä suhtautumista Yhteisvastuukeräykseen kaupan ovella. Sain samalla jutella monen tutun kanssa, vaihtaa tervehdyksiä, tavata entisiäkin kankaanpääläisiä, jopa paluumuuttajia ja rahaa kilahti lippaaseen, myös kahisevaa. Kaksituntinen keräysvuoro ei käynyt lainkaan pitkäksi. Kanta-kankaanpääläisenä minulla on se etulyöntiasema, että tunnen pitkältä ajalta paljon paikkakuntalaisia.

Sulassa sovussa

Kuntarakennekonsultti Jaakko Joensuu FCG:stä kertoili Kankaanpään kaupunginvaltuustossa omastaan ja myös mukana olleen Heini Ruskin selvitystyöstä. Joensuu halusi avoimesti saada meiltä valtuutetuilta ohjeita ja toivotuksia jatkotyön osalta.

 

Yksimielisyys on voimaa Satakunnassa

Vuoden alussa on monenlaisia järjestäytymisiä. Sunnuntaina 12.1. tämän tehtävät suorittivat Satakunnan perussuomalaiset ja myös Kankaanpään perussuomalaiset.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä