Kaikki blogit puheenaiheesta Yhteiskunta

Anteeksi, anteeksi, anteeksi

Minä en uskalla enää kirjoittaa kuin yhden kirjoituksen päivässä. Ylläpito on huomauttanut minua jo kahdesti. Ensimmäisellä kerralla olin kirjoittanut liian vähän, toisella kerralla liian paljon. Yritän nyt kirjoittaa sopivasti. Herra varjelkoon, etten loukkaa kenenkään muun sananvapautta kuin omaani. Herra antakoot minulle viisautta ja ymmärrystä kirjoittaa korvasyyhyyn mitä he haluavat kuulla.

YLE profiloituu kiusaajana ja kiusaamisen opettajana

Olemme Suomessa huolestuneita kiusaamisen yleisyydestä ja yleistymisestä kouluissa ja työpaikoilla.

On aina kansan keskuudessa ymmärretty, että esimerkillä on voimaa. Meitä on opetettu myös kunnioittamaan auktoriteettejä ja ottamaan oppia heistä.

1.Moos.3:16 Mieheesi on sinun halusi oleva

Se on Jumalan luoma luonnonlaki. Oliko näin, että meetoo kamppanjan yksi perustajajäsenistä, nainen jota joku mies oli häirinnyt seksuaalisesti jäi itse kiinni alaikäisen pojan hyväksikäytöstä?

Kun Jumala sanoo luoneensa taivaan ja maan sekä ihmisen niin perkele sanoo että alkulimasta olet sinä tullut ja olet sukua vesimeloonille.

Kun Jumala sanoo mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi, omaksi kuvakseen niin perkele sanoo että perkeleen kuvaksi ja useita sukupuolia joita voi vaihtaa mielialan mukaan. Lapset tekevät isänsä tekoja. Hedelmistä puu tunnetaan, ihmiset teoista.

Ajatuksia

Perjantain ilmastolakko (15.3) on jakanut ihmisiä vastakkaisiin leireihin. Kannattajat katsovat osallistumisen edistävän nuorten kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin, kun taas vastustajat näkevät asiassa enemmän vastuuttomuutta ja tarpeetonta pinnaamista koulusta. Molempia osapuolia yhdistää kuitenkin vankkumaton näkemys oman kantansa autenttisuudesta, mikä ei suinkaan ole tavaton ilmiö seuratessa keskusteluja esimerkiksi sosiaalisen median keskustelupalstoilla.

Onko ihmisellä teetettävä työ ihmisoikeusrikos 100 vuoden päästä?

Vievätkö älykkäät robotit työmme?

Otsikon asiasta olen pitänyt joitakin puheita erilaisissa seminaareissa ja tapahtumissa, sekä kirjoittanut joitakin pohdintoja. Päätin nyt sitten lisätä hieman tämän asian pohdintaa tännekin, koska asiahan on yhä ajankohtainen.

I love you all! I love you all! Good things happening at every millisecond!

I love you all!
I love you all!


Good things happening at every millisecond!

I love you all!
I love you all!
 

Good deeds are true

Love is true

 

 

The word of today: Written thoughts. Part 3

On automatization and the logos 

 

Given that the society is moving towards a direction of automatization, those manifesting the logos should be weary of the automatization: Automatization should not affect the way logos is manifested, because speaking the truth requires individual creativity, which should still continue manifesting itself amidst automatization.

 

The word of today: Written thoughts. Part 2

On creativity and the logos 

Important aspect of the logos is creativity: To manage to speak the truth and to make sure that love is intact while speaking it is fundamental to the principle of the logos. Thus, creativity becomes relevant: The main question is how to speak the truth and carry on the love in different circumstances that require creativity.

The word of today: Written thoughts. Part 1

On the Logos and love

 

Logos manifests itself best as love and good deeds that are truthful in the sense that they remain connected to the truth and that they focus on showcasing positive attributes of love and/or good deeds.

Good deeds and love performed by the individual is the thing that drives the logos forward into God's word.

Without love or good deeds as progenitor of the truth logos becomes disconnected from the truth. That's why it it is important that the truth is embedded in love and desire to do good.

 

Good deeds happening everywhere and in everything

Good deeds happening everywhere and in everything

Follow the pattern of love

It will always show the way


I love you all

I love you all
Good deeds happening everywhere


I love you all

I love you all

 

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä